Add comment

Comments

There are no comments yet.


M & D wrote a review 
As performed on 15-05-2024 
for your 'Omlijsting diner bruiloft' in De Lutte.

Title: Genoten!!!
Comment: Hi Andrew, we hebben een werkelijk schitterende dag gehad gisteren en van elk moment genoten. Jouw optreden gisteravond was de kers op de taart, wij, en ook alle gasten, hebben enorm genoten!! Je bent ontzettend getalenteerd en de sfeer zat er helemaal in!!πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»Heel leuk ook hoe je insprong op de spontane zang van de gastenπŸ˜πŸ‘Œ Bedankt! Kortom, een enorme aanrader!
Rating: *****

 

Louise - 05-05-2024 from 16:50 - 18:20
Title: Geweldig!


Comment: Geweldig optreden in de tuin. Alles volgens afspraak verlopen. Andrew voelt de sfeer goed aan. En speelt daar goed op in. Door het enthousiasme van Andrew zongen alle gasten mee met de liedjes die hij op een unieke wijze eigen maakt. Wat een sfeer kan hij neerzetten! Alle gasten hadden het aan het eind van avond over het geweldige optreden.
Rating: *****

 

 

Els & Willem - 30-03-2024

Sing us a song you’re the guitar man!

Wij gaven een huisfeestje om de liefde te vieren. Met als verrassing een huiskameroptreden van Andrew.
Op de website van Andrew kozen we onze liedjes uit waarvan wij dachten dat onze gasten ze zouden kennen. Ondanks dat je op de website van Andrew behoorlijk wat ‘voorbeeld’ video’s en liedjes kan luisteren voelt het toch spannend om iemand thuis LIVE te laten spelen. Maar….

Het optreden was een groot succes van begin tot einde. Eigenlijk beter dan we van tevoren hadden kunnen bedenken.
Naast een onmisbaar zangtalent heeft Andrew een fantastische persoonlijkheid, wat het optreden echt magisch maakte.

Tijdens het optreden zaten we met z’n allen in de tuin om een haardvuur te luisteren naar zijn optreden. Zijn muziek zorgde voor een intieme verbroederende sfeer. Zelfs de knaller ‘Black’ van Pearl Jam werd met gemak door Andrew genailed. En ook een vooraf afgesproken nummer -buiten de lijst- van Justin Bieber gooide hoge ogen!

De ochtend na het feestje hebben we letterlijk van elke gast een berichtje gehad over hoe bijzonder goed zij het optreden van Andrew hebben gevonden.

Wij zijn dan echt heel dankbaar en blij dat Andrew op ons pad is gekomen en raden iedereen aan om hem te boeken om je feestje een kers op de taart te geven.

You are the guitar man!

 

Maarten - Cafe Frowijn 24-03-2024

Andrew heeft onlangs bij ons op gespeeld in het café. Hij wist een geweldig leuke sfeer neer te zetten op een regenachtige zondagmiddag. Lekker meezingen op rock klassiekers! Geweldige muzikant en sfeermaker

Leo Pieterson 23-03-2025

Wat een leuke sympathieke man is Andrew, een fijn mens.
Hij heeft het feestje voor mijn vrouw die 65 jaar is geworden opgeluisterd met fijne muziek. Andrew heeft een goede stem.
Hij zorgde voor een prettige sfeer op de locatie.
Andrew wellicht tot ziens Nogmaals bedankt, Leo

Dianto,  Gunnerys Irish bar Alkmaar 17-03-2024

Ik moest last minute schakelen , bandje had afgezegd. Gelukkig kwam ik uit bij Andrew , erg professioneel en vriendelijk . Andrew bedankt voor het snelle schakelen en voor het gezellige goede optreden. Voor herhaling vatbaar !

Nils  18-03-2024

Geweldige muzikant!

Andrew Reynolds hadden we uitgenodigd voor wat extra sfeer tijdens een bierproeverij. En dat was een gigantisch succes. Een prachtige stem i.c.m. verfijnd gitaarspel bracht bijzonder veel beleving in de zaal. Andrew bouwde de avond machtig op van luistermuziek tot heerlijke meezingers. De biertjes waren lekker, maar Andrew maakte de avond! Zijn spel, zang en muziekkeuze zorgden voor een waanzinnige sfeer en bijzonder enthousiast publiek! Hartelijk dank Andrew!

Henk  02-02-2024

Topavond

Tijdens een gezellig vriendenweekend hebben we genoten van een optreden van Andrew. Hij had een mooie set gemaakt, maar er was ook ruimte voor verzoekjes. Dankzij Andrew kwam de sfeer er nog beter in!

Elsje Vos  20-11-2023

Voor de 2de keer kwam Andrew spelen op ons huiskamerconcert en het was wederom een groot succes. Met zjn fijne stem en warme persoonlijkheid weet hij de juiste sfeer neer te zetten.

Jorieke op 17-11-2023

Super

Mooie stem, maakte er wat gezelligs van!

 

Ruben 15-09-2023

Andrew heeft op onze bruiloft verrijkt met super begeleiding tijdens de ceremonie (inlopen + tijdens het tekenen) en tijdens de uitsluitende borrel & toast moment. Het was geweldig - zowel tijdens de voorbereiding in de communicatie, als tijdens de dag. Andrew voelt de sfeer perfect aan, kan geweldig spelen en heeft een heel goede stem. Zelfs nu nog, (weken na de bruiloft) krijg ik nog vaak complimenten te horen hoe perfect de muzikale begeleiding van Andrew was op de dag. Het was een absolute verrijking van onze bruiloft en ik kan Andrew elk toekomstig bruidspaar aanraden.

 

Kenneth en Rosa  09-11-2023

Andrew wist moeiteloos de juiste sfeer te creëren op ons feest. Zijn intuïtieve gevoel voor ambiance zorgde voor een mooie ervaring en zijn prachtige covers waren de perfecte aanvulling. Mijn man en de gasten hebben er echt van genoten. Een mooie muzikale toevoeging voor ons feest!

 

Jacco roeters –23-07-2023

Wij hadden ons feestje omdat we 25 jaar getrouwd waren, super opbouw. Iedereen van jong tot oud heeft zich vermaakt. In het echt komt hij veel beter uit de verf als de filmpjes op youtube. Hij stopt passie in zijn muziek en dat hoor je. Een blijvende positieve herinnering. Ik ga hem zeker nog een keer zien.

 

Thomas van 't Wout –15-06-2023  

Andrew voor de 60ste verjaardag van m'n vader via Gigstarter ingehuurd en eerlijk gezegd wisten we niet helemaal wat we konden verwachten. Echter toen Andrew begon met spelen was het fantastisch! Alle nummers klinken erg goed en ook allemaal met een goede energie en leuk contact met het publiek tussen de nummers in. Ik zou Andrew zeker aanraden :)

 

Door Sander Busschers op 27/03/2023

We vierden onze 40ste verjaardag met familie en vrienden. Andrew heeft hier een fantastisch optreden gegeven en een super sfeer gecreëerd. Geweldig(e) persoon, stem en repertoire. We gaan Andrew ongetwijfeld vaker vragen om op te treden!

 

Waldien

November 2022

Energiek en meeslepend optreden

Wat een fantastisch concert! Andrew zingt net zo makkelijk covers van Pearl Jam, U2 en Snow Patrol als van Elvis Presley, Bob Marley en Avicii. Dan hebben we het nog niet over zijn prachtige eigen nummers. Muziek met intense energie. Zo Bijzonder om in je eigen huiskamer mee te maken. Gezellig met vrienden, 3x een half uur muziek. Andrew speelt goed in op de ontspannen sfeer. Iedereen was super enthousiast. We want more!

 

 

John Weemaels

Office Manager

The Institute of Internal Auditors Belgium, 11-05-2022

Andrew put on a great performance! We have received only positive feedback from our participants. We will definitely work with him again for future events. Thanks Andrew!

 

Speciaalbier Café De Markies

May 08-05-2022 

Grote Klasse

Mijn eerste ervaring met het boeken van een artiest, ik heb een perfecte combie gevonden tussen ons biercafé en andrew. Andrew is een actieve en enthousiaste artiest die zijn vak goed verstaat en daarnaast zakelijk alles goed en snel met je afhandelt. Daarnaast is hij uiterst geschikt als artiest in een omgeving die rustig puur en echt is.

 

 

Miranda op 03/03/2022    

Topartiest! Vriendelijk en stipt. Kortom een aanrader

 

 Joris op 06/09/2021    

Vooraf hebben we goed contact gehad, waarbij de communicatie erg soepelen verliep. Op de avond zelf speelde Andrew goed in op het publiek en hij heeft zeer positief bijgedragen aan de goede sfeer. We hebben een super avond gehad met Andrew. Hij is een absolute aanrader en ik twijfel niet om hem nog een keer te boeken wanneer de gelegenheid zich voordoet!

 

Jonneke op 13/07/2020    

Andrew was de eerste artiest op ons mini-festival dus hij had de schone taak het publiek in de stemming te krijgen. En dat is meer dan gelukt!
Andrew speelde leuke, herkenbare nummers en had een mooie opbouw.
Een echte aanrader!

 

 op 07/05/2020    

He can sing, he can write songs, he can tell dad jokes. Andrew performed a great set and was so flexible and easy to work with. His music is better than his jokes, but nice guy.

 

op 02/01/2020    

Niets dan lof over dit optreden en deze sympathieke artiest
Alles Volgens Afspraak gegaan en we Zijn meer dan tevreden
Prachtige liedjes ,vooral de zelf geschreven teksten,Maar Ook de covers .
Zeker een aanrader!

 

 op 12/09/2019    

De stem en de liedjes van Andrew hebben niet alleen onze huwelijksceremonie, maar ook de hele middag begeleid. Ze waren ZO belangrijk voor ons. Samen hebben we zorgvuldig de liedjes uitgekozen. Hoewel ik niet de hele tijd ‘publiek’ was, ben ik me voortdurend bewust geweest van Andrew en zijn muziek. Andrew heeft letterlijk de toon gezet voor onze bruiloft en heeft onze gevoelens vertaald in liedjes. Dankjewel Andrew, je bent enorm getalenteerd en bovenal ben je een ongelooflijk mooi mens.

 

Judith -19 januari 2020

Verjaardag

Het optreden was geweldig en Andrew heeft een prachtige stem en speelt mooi gitaar. Wij hadden een groots feest (170 personen) en om de avond zo te starten is perfect en later volgde er een DJ. Heel plezierig is dat je van tevoren met Andrew kan afstemmen vanuit zijn uitgebreide play list wat je graag zou willen wat hij gaat spelen. Vanuit onze genodigden hebben wij vele complimenten mogen ontvangen dat zij blij verrast waren met artiest Andrew die écht goed is. Andrew is super vriendelijk en goed bereikbaar en komt perfect zijn afspraken na. Andrew, dank dat je ons feest meerwaarde hebt gegeven en wij genieten er nog van na!

 

Bas - 22 december 2019

Horeca optreden

Andrew is een sfeer maker. Hij heeft ons en de gasten een geweldige avond bezorgd. Alleen maar lof voor zijn keuze van de liedjes En voelt het Publiek goed aan

 

 
Bas - 3 december 2019
Verjaardag

Andrew gaf bij ons een huiskamerconcert voor een klein publiek op een familieverjaardag. Andrew heeft er met zijn optreden een bijzondere verjaardag van gemaakt. Hij speelde mooie liedjes voor ons, in ontspannen sfeer, en hij praatte het op een leuke manier aan elkaar. Onze dochter (6) was ook enthousiast: "Dit was wel een ECHT concert!!". Contact met Andrew was heel prettig - snelle en enthousiaste reactie, erg aardige vent.

 
Ismael
3 december 2019
Verjaardag

Andrew is komen zingen op mijn 40ste verjaardag. Het was geweldig Heerlijk gezongen hartstikke bedankt Andrew!πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€β€οΈπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

 

Francis
19 november 2019
Verjaardag

Beste Andrew, Ik wil je enorm bedanken voor het geweldige optreden! Jij hebt ervoor gezorgd dat onze avond tot een enorm succes is geworden. Ik heb je niet voor niets gevraagd langer door te spelen toen je sets er eigenlijk op zaten. Bij een volgende party weten wij je te vinden. Evenals de rest van de gasten die aanwezig waren!

 

Marlijne
18 november 2019
Verjaardag

Andrew overtrof echt al onze verwachtingen. Hij zorgde voor een fantastische sfeer en was van het begin tot het einde 'spot on'. We hadden hem last minute geboekt, maar dat was allemaal geen probleem. Hij bezorgde ons kippenvel met zijn zeer persoonlijke optreden in onze huiskamer. Grote complimenten voor hem die onze avonde maakte. Zoals mijn vader zei: Het beste verjaardagscadeau ooit!

 

Iris
4 november 2019
Bruiloft

Andrew maakte er een leuk feestje van. Hij is een goede zanger en een goede gitarist. Hij voelde zijn publiek goed aan en had leuke interactie met ons als publiek. We kunnen Andrew van harte aanbevelen!

 

Cor
28 oktober 2019
Huiskamerconcert

Andrew is een echte aanrader, denkt mee, is flexibel, geniet zelf ook zichtbaar. Dansende, meezingende en meespelende gasten, wat wil je nog meer op een huiskamerconcert?

 

Casper
23 september 2019
Feest

Het optreden was erg leuk! Andrew heeft zijn optreden opgedeeld in 3 sets. De eerste set was lekker rustig zodat ook de ouderen op ons feestje ervan konden genieten. Hij bouwde het goed op zodat tijdens de derde set er flink gedanst werd. De kinderen begonnen ook mee te doen waar Andrew leuk op inspeelde. ik kan hem van harte aanraden!

 

wendy
8 september 2019
Verjaardag

Het optreden was in één woord geweldig. Hij heeft echt een sfeer weten te brengen tijdens de verjaardag van onze dochter die 18 werd . Gezellig thuis , knus en persoonlijk . Deze fantastische zanger vragen we zeker nog eens .

 

Jeroen
6 september 2019
Feest

Wat een mooie kerel, heerlijke muziek en lekker ontspannen. Andrew kan je er goed bij hebben. Thanx Andrew voor een heerlijke avond.

 

Patrick
3 september 2019
Bruiloft

Hoewel Andrew al bijzonder goede reviews had op zijn artiestenpagina verraste zijn optreden ons toch nog met prachtige zang en gitaarspel. Dit is nog beter dan op de te beluisteren liedjes. Live erg goed. Qua genre sloot het ook perfect aan bij de informatie zoals getoond op de artiestenpagina van Andrew en onze wensen. Andrew heeft ons bij onze bruiloft tijdens de ceremonie en bij de borrel voorzien van muziek. Voor ons een fantastische aanvulling op de dag. Zoek je begeleiding of muzikale ondersteuning op een bruiloft; boeken! Je zult er geen spijt van krijgen.

 

Vivien
2 september 2019
Bruiloft

Andrew heeft onze trouwdag en ceremonie extra speciaal gemaakt door deze te begeleiden met onze persoonlijke nummers. Speciaal voor ons heeft hij een nummer ingestudeerd waarvan hij ons soundbites stuurde zodat we alvast het resultaat konden horen. Hij was heel betrokken bij de voorbereiding, dacht mee en deed verschillende voorstellen. Mooie gevarieerde repertoire. Hij emotie in zijn stem raakt je. Aan de praktische kant is het gewoon een hele vriendelijke man. Hij komt keurig op tijd, is goed voorbereid, heeft zijn eigen spullen bij zich en is dressed to the action. Helemaal super. Verschillende gasten vroegen om zijn kaartje, altijd een goed teken.

 

Sprenkels
2 september 2019
Verjaardag

Het was een groot succes, nummers waren goed gekozen, iedereen vond het mooie muziek en dat Andrew goed zong. ook de binnenkomst met een stukje van een lied, wat we hadden afgesproken, was erg leuke binnenkomer. iedereen heeft genoten. en vonden het een goed idee! om een muzikant in te huren... mijn man en anderen vonden het geweldig dat er nummer van pink floyd en pearl ham gezongen werd. Top Top top!

 

John

28 augustus 2019
terras muziek

Zeer fijn contact met Andrew, zeer goede zanger, een geweldig optreden! Thank you!!

 

Carolina
17 augustus 2019
Bruiloft

Wij hebben Andrew geboekt voor onze bruiloft op 9 augustus 2019. Gedurende de voorbereidingen van de bruiloft heeft Andrew ons vol enthousiasme en deskundigheid geholpen. We hebben het contact dan ook als zeer prettig ervaren. Andrew heeft op de bruiloft tijdens de ceremonie en receptie de live muziek verzorgd. Andrew heeft een fantastische stem en iedereen was onder de indruk. We hebben alleen maar lovende reacties van onze gasten ontvangen. We zien de aanwezigheid van Andrew als een van de hoogtepunten van onze dag. Wij kunnen iedereen Andrew aanraden! :)

 

Jacks Bier Cafe
8 juli 2019
Horeca optreden

Wat een topper. Echt een super relaxte gast die de gasten in ons cafe goed weet te vermaken. We gaan hem zeker nog een keer boeken ;-)

 

Linda
7 juli 2019
Verjaardag

Het optreden was geweldig! Andrew heeft een hele mooie stem, speelt fantastisch gitaar en kan zeer goed improviseren. We hebben Andrew “cadeau” gedaan voor mijn moeder’s 70e verjaardagfeest en ze vond het optreden geweldig!

 

Paul
24 juni 2019
verjaardag

Wij hebben enorm van Andrew genoten. Is veelzijdig, een goede gitarist en heeft een goede prettige stem. Ik zou hem de volgende keer weer boeken. Complimenten aan Andrew. Top artiest.

 

Laura
22 juni 2019
verjaardag

Wat hebben we genoten! Andrew kwam optreden in onze niet al te grote woonkamer, wat zorgde voor een intieme sfeer. Hij heeft een gevarieerd aanbod qua nummers en hij kan het allemaal! Met zijn prachtige stem nam hij ons allemaal mee. Van alle vrienden en familie die erbij waren hebben we allemaal maar positieve reacties gekregen! Ook is het gewoon een hele aardige man, met veel positieve energie! Dus echt een aanrader! Ik zou hem zo weer boeken!

 

Pepijn
15 april 2019
Huwelijksjubileum

Andrew heeft opgetreden tijdens het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Op hun verzoek heeft hij een mix gespeeld van Ierse liedjes en muziek uit de jeugd van mijn ouders. Iedereen heeft genoten, Andrew is een goede zanger met veel mogelijkheden, en ook nog een aardige vent. Aanrader!

 

Guus

October 2021 

Geweldige artiest!

Andrew heeft op een heel passende wijze onze dag aangevuld met zijn mooie muziek.

 

 HitMa

October 2021 

Werelds

Geweldig optreden sfeer maker maar toch niet overheersend Meesterlijk en een geweldige stem Sterke aanrader

 

Charles en Monique

August 2021

weergaloos tuinconcert

Andrew heeft ons tuinconcert tot een succes gemaakt. Hij heeft in twee keer 45 minuten diverse covers en eigen werk gespeeld. In 1 woord samengevat: Weergaloos. Unbeatable. Zowel de ballads als de uptempo songs waren geweldig. Dankjewel wel Andrew en veel succes met je carrière. P.S. op eigen initiatief heeft Andrew ook nog een toegift van een half uur gespeeld. Thank you very much.

 

July 2021

Super!

Heel goed gegaan. Het was een geslaagd optreden!

 

July 2021

Een super geslaagde middag!

Andrew nam echt de tijd voor de mensen. Leuke interactie, zelfs verzoeknummers waren geen probleem. Erg mooie stem, goede gitaar. Het geld dubbel en dwars waard!

 

Amy

July 2021 

Prachtige aanvulling

Door onverwachte coronaversoepelingen, hebben wij Andrew lastminute gevraagd om te spelen tijdens onze huwelijksceremonie en receptie. Doe niet hetzelfde als wij deden. Boek hem ver van tevoren! Andrew was een geweldige aanvulling op onze dag, vooral tijdens de ceremonie overtrof hij onze verwachtingen. Hij speelde voor ons nummers uit zijn lijst van songbird, maar heeft zelfs lastminute nog een extra nummer voor ons ingestudeerd en perfect gespeeld. Hij was vooraf, tijdens en nadien fijn, heel snel en helder in de communicatie. Een ervaren pro!

 

 Elske

April 2021 

Online optreden

We hebben een uur lang een optreden van Andrew gehad voor een vriend die jarig was. Heel persoonlijk, prachtige stem, liedjes op verzoek: kortom een toffe avond gehad. Andrew is een heel aardige man die het ons allemaal maar de zin gemaakt heeft. Ondanks Corona een feest-gevoel in huis! Dank Andrew!!!

 

Klaas
3 april 2019
feest

Andrew heeft heeft een uitstekend optreden gegeven, goed gespeeld, goeie stem en een breed repertoire aan bekende songs. Hij is erg professioneel, komt zijn afspraken na, is gemakkelijk in de omgang en doet niet moeilijk en speelt lekker door. Uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding, wij zouden hem zo weer boeken.

 

Danny
22 december 2018
engels feest

Andrew heeft opgetreden bij mij in de kroeg. Het was in een woord geweldig. Hij heeft een prachtige stem, voelt de sfeer perfect aan. Een zeer vriendelijk persoon ook. Het was werkelijk een top avond! Echt een aanrader! Van mij een 10! Ik ga hem zeker vaker boeken.

 

Daniel
6 november 2018
Verjaardag

Andrew heeft voor ons tijdens ons tuinfeest een optreden verzorgd waarbij hij zichzelf begeleidde met zijn gitaar. Een top optreden die werd gewaardeerd door al onze gasten, jong en oud!! Hij had zelfs een aantal nummers ingestudeerd speciaal voor mijn dochter die 15 jaar werd, van Niall Horan. Andrew kent een grote hoeveelheid aan nummers van nu maar ook uit jaren 70/80. Vanwege zijn Ierse achtergrond kent hij ook een aantal Ierse songs, erg leuk! Hij klinkt in het echt veel beter dan op zijn you tube filmpjes. Ondanks de kou bleef hij gewoon doorspelen en was niet te stoppen. Thanks Andrew, volgende keer weer!

 

Joost
13 oktober 2018
Bruiloft

Perfect optreden, helemaal passend bij onze bruiloft. Het was toch een gokje om een onbekende artiest tijdens zowel de ceremonie als de borrel te laten spelen, maar was helemaal top! Andrew staat ook open voor suggesties mbt nummers die je graag op de dag wil horen. Veel positieve reacties gehad van de gasten, we gaan Andrew absoluut nog eens boeken bij een passende gelegenheid.

 

Marjoke
29 september 2018
20 jaren samen

Andrew heeft op 21-09-2018 een optreden op ons feestje verzorgd. Last minute is Andrew gevraagd om te komen aangezien de artiest die we in eerste instantie hebben geboekt op t laatst heeft afgezegd. Andrew is een vriendelijke man die een prachtige strem heeft en goed gitaar speelt. Een aanrader voor een feest of partij.

 

johannes
16 september 2018
Verjaardag

Het optreden van Andrew op ons tuinfeest verhoogde de sfeer enorm. We waarderen zijn grote repertoire maar vooral de muziek met de Ierse roots. De info op de site wordt meer dan waargemaakt. Andrew is erg klantgericht en vroeg meerdere malen of alles naar wens was en naar verzoeknummers. Top!

 

Kirstin
2 september 2018
Huiskamerconcert

Helemaal top! Prachtige stem, professioneel, super sympathiek en flexibel. Een absolute aanrader! Andrew heeft voor een hele goede en ontspannen sfeer gezorgd op ons tuinfeest. Zoals afgesproken een perfecte mix achtergrondmuziek en later meer de interactie opgezocht met het publiek. We hebben er allemaal erg van genoten en ook van onze gasten hebben we alleen maar hele positieve reacties gekregen. Hartelijk dank Andrew :-)

 

Marianne
23 juli 2018
Verjaardag

Andrew speelde op de verjaardagen van mijn vriendin en mijzelf. Nadat we eerst gezamenlijk de finale van het wk gekeken hebben heeft hij voor ons een heel mooi optreden verzorgd. Een lieve relaxte man die precies bij ons paste. Met zijn mooie warme stem en dito gitaarspel heeft hij voor ons en onze gasten een onvergetelijk mooi optreden verzorgd. Dank je Andrew , wij gaan elkaar in de toekomst zeker nog zien voor een nieuw mooi optreden

 

Josje
5 juli 2018
Bedrijfsfeest

Andrew is een fijne artiest om op je feest te hebben. Professioneel, goede zanger/gitarist, heel goed voorbereid (in ons geval door een versterker en boxen mee te nemen), flexibel (in tijd en setlist) en deed net dat stapje extra om ons feest tot een succes te maken (speciaal ingestudeerd verzoeknummer geleerd en gespeeld). Top!

 

Esther
2 juli 2018
Huiskamerconcert

Andrew was de kers op de taart!! Wat een super aardige man en een top zanger. Hij is flexibel en voelt de sfeer heel goed aan. Hij was op de verjaardag van mijn man en hij heeft het heel persoonlijk gemaakt door de prachtige nummers die hij zong! Dankjewel!!!

 

Adelinde
10 juni 2018
Verjaardag

Andrew heeft een groot succes gemaakt van het feest van mijn partner die 50 werd. Hij heeft een prachtige stem en staat zeer relaxed voor het publiek. Hij heeft contact met het publiek zonder dominant te zijn. Alles liep vlekkeloos. Ook verzoeknummers, het samen optreden met vrienden was erg leuk. LIVE muziek in de vorm van Andrew met zijn gitaar geeft de avond echt veel extra’s. Een hele goede sfeer!

 

Tessa
10 juni 2018
Verjaardag

Andrew is een fantastische zanger die een geweldig optreden heeft gegeven tijdens het diner voor mijn 45ste verjaardag. Een echte aanrader! Hij denkt goed mee en heeft nog een aantal verzoeknummers voor de gelegenheid ingestudeerd. Dank je wel Andrew!

 

Amanda
2 juni 2018
Bruiloft

Andrew heeft tijdens onze bruiloft een geweldig optreden gegeven en de sfeer absoluut verhoogd. Hij speelde nummers die wij hem gevraagd hadden te spelen tijdens de ceremonie. Hij heeft deze nummers geleerd en echt fantastisch gespeeld en met heel mooie stem gezongen. Ook tijdens de borrel en het diner speelde hij super goed in op de sfeer en op de gasten. Verder hebben wij Andrew ervaren als een heel sympathieke en flexibele man, met wie het goed afspraken maken is. Hij reageert snel en stemt op een prettige wijze af hoe een en ander verlopen moet. Hij gaf aan te willen dat zijn optreden voor ons een succes zou worden, hij speelt immers voor ons. Dat is absoluut gelukt. Wij hebben genoten en bevelen hem van harte aan.

 

Coen
11 mei 2018
Horeca optreden

Op zondag 22 april heeft Andrew Reynolds een heerlijk middagje live-muziek verzorgd. Zeer mooi stemgeluid en mooie nummers. Je merkt directe dat Andrew geniet van het optreden voor publiek en dat werkt aanstekelijk. Dit in combinatie met een spontane interactie met het publiek maakte de middag tot een groot succes.

 

Jos

4 februari 2018
Studentenfeest

Prima. Andrew trad op tijdens het 21 diner van onze dochter. Aanrader!

 

Emma
28 september 2017
Bedrijfsfeest

Andrew speelde in op de wensen van de mensen. Hij speelde mooie nummers en meezing nummers. Het kwam heel gemoedelijk en ontspannen over en dat was ook de sfeer waar we naar op zoek waren. Het contact liep soepel wat natuurlijk ook altijd fijn is.

 

Walter
24 september 2017
Verjaardag

Was erg leuk, kan het iedereen aanraden. πŸ‘πŸ‘

 

Danny
19 september 2017
Festival

Andrew heeft gezorgd voor een gezellige sfeer tijdens ons bierfestival, zeker voor herhaling vatbaar! Hij was flexibel, evenals zijn repertoire; verschillende muziekstijlen, zowel covers als eigen nummers die lekker in het gehoor liggen!

 

Greta
10 september 2017
Verjaardag

Gisteren heb ik een erg gezellig verjaardagsfeestje gehad, mede door het optreden van Andrew. Veel van mijn gasten spraken lovend over zijn optreden. De te spelen nummers en de tijdstippen van optreden werden goed geregeld. De muziek keuze was echt wat ik gehoopt had dat het zou worden. Velen met mij hebben genoten van zijn mooie gitaarspel en prachtige stem. Andrew, heel erg bedankt dat ik mede door jou muziek een geweldig verjaardagsfeestje heb gehad en wie weet, tot een volgende keer!

 

 

 Renwen
8 juli 2017
Bruiloft

Op onze trouwdag 07-07 enorm genoten van het optreden van Andrew! Wat een stemgeluid in combinatie met zijn gitaarkunsten! Al vanaf het eerste contact een goed gevoel. Een zanger met een hart. Dat bleek ook op ons feest. Andrew bedankt dat je voor ons heb willen optreden. De gasten en wij waren enorm onder de indruk en hebben genoten van jouw aanwezigheid tijdens ons diner! Jij had speciaal voor ons een paar verzoeknummers bestudeerd en die onwijs goed ten gehore gebracht. De afsluiting met een song van je eigen repertoire was een mooie afsluiting van een geweldige trouwdag met jouw muziekale ierse stem!