Andrew Reynolds

Zanger , Singer-Songwriter

 

Ik ben Andrew Reynolds een Ierse singer-songwriter uit Drogheda, (vlak bij Dublin in de buurt). Ik speel zowel op de voor- als achtergrond uit een repertoire van veel verschillende artiesten.

♪ Wat is mijn stijl? ♪
Er komt van alles voorbij: The Dubliners, Ed Sheeran, The Beatles, U2 en veel veel meer. Ik kies liedjes die ik zelf mooi vind en die ‘overeind’ blijven met alleen zang en gitaar. Kijk hieronder voor het volledige repertoire! Ik heb twee studio albums en een live studio album.

Mijn eigen stijl is lastig te beschrijven maar het wordt soms Iers country pop/rock genoemd.

♪ Covers of eigen werk? ♪
Ik speel bijna altijd covers, maar ik heb ook eigen werk die ik graag speel waar mogelijk.

♪ Voor welke gelegenheid? ♪
Het belangrijkste is dat mijn optreden bijdraagt aan het doel van jouw event, of het nou een borrel, diner of presentatie is. Daarom ga ik graag met je in gesprek om te onderzoeken welke sfeer je wilt neerzetten.

♪ Wie ben ik ♪
Mijn naam is Andrew Reynolds en ik ben een Iers singer-songwriter. Oorspronkelijk kom ik uit Drogheda (Ierland), Ik woon al 25 jaar in Nedrland. Muziek brengt me op interessante plekken : Een optreden op het dak van de Ahoy in Rotterdam bijvoorbeeld. Verder heb ik gespeeld bij meer bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten dan ik kan tellen.

♪ Wat is mijn achtergrond? ♪
Door de weeks geef ik thuis gitaar les aan kinderen en volwassen. Studio werk heb ik ook regelmachtig met zoveel stem, gitaar of allebei. Ik speel ook muziek in de vorm van eigen liedjes, Gongen, ocean drum en klankschaal bij yin yoga workshops en verder geef ik ook, soms in combinatie met andere workshops, muziek in meditation workshops.